Árak és Feltételek - Fontos információk, kérjük olvassa el !

Fekete  Kutya

vendégház

árak, szolgáltatások, foglalási tudnivalók, fizetési módok, szabályok

Szállás árak

Minél halványabb piros, annál olcsóbb !

A szállásárak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót.

Természetesen forintban is lehet fizetni, az összeget az érkezés napján az OTP Bank deviza eladási árfolyamával kell kiszámolni (euro első sor, utolsó oszlop). Euróban való fizetéskor csak forintban tudjuk garantálni a visszajáró összeget.

1-2 fő/éj
1-2 fő/hét
3-4 fő/éj
3-4 fő/hét
Egész évben
45 €
(22.5 €/fő)
300 €
(21.4 €/fő)
65 €
(16.3 €/fő)
430 €
(15.3 €/fő)
Gyermekek 3 éves korig egész évben
50%/fő/éj !
Háziállatok egész évben
0 € !
1-2 fő/éj
Egész évben
45 €
(22.5 €/fő)
1-2 fő/hét
Egész évben
300 €
(21.4 €/fő)
3-4 fő/éj
Egész évben
65 €
(16.3 €/fő)
3-4 fő/hét
Egész évben
430 €
(15.3 €/fő)
A gyermekek 3 éves korig 50%/fő/éj kedvezményben részesülnek !
A háziállatok számára a szállás ingyenes !

Egyéb Szabályok – Tudnivalók

A foglaláshoz a következő személyes adataiknak a megadása szükséges, melyek szükségesek a szállásadó és a vendég közötti kommunikációhoz, valamint a számla kiállításához (NAV kötetezettség) : foglaló és számlázandó személy/cég neve, cég esetén az adószáma, számlázandó lakóhely/székhely címe, e-mail címe, telefonszám. Továbbá az érkezéskor minden vendégnek (0 éves kortól !) át kell adni a személyi igazolványát, vagy útlevelét, vagy forgalmi engedélyét a szállásadónak elektronikus okmányolvasáshoz, ami a turisztikai adatszolgáltatás és a rendőrség zárt rendszerében lesz tárolva (NTAK kötelezettség). Utóbbi eljárásról itt olvashat: https://vizainfo.hu/szallashelyek. A honlapon keresztül történő online foglalással, mint felhasználó, elfogadja jelen adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit. A tájékoztató (GDPR) részleteit itt olvashatja : Adatvédelmi Tájékoztató.

Bejelentkezés 15:00h-tól 22:00h-ig, kijelentkezés 08:00h-tól 11:00h-ig. Az ezen kívüli időpontokat és a kijelentkezés napján a csomagok megőrzését csak előzetes megbeszélés alapján tudjuk vállalni, a foglalásnál kérjük előre jelezni az ilyen igényeket. Érkezési késés esetén feltétel a telefonon való elérhetőség és tájékoztatás.

Fontos: dohányzás csak a kertben engedélyezett, csikkeket kérjük mindig a hamutálba dobni. Házon belül a dohányzás szigorúan tilos !

Fontos: ha gyertyákat szeretne használni romantikus hangulat kialakításához, lehetséges, de szigorúan tilos a lángot egyedül hagyni, mind a ház belsejében, mind azon kívül !

Cipőt szeretnénk, ha levenné, ha hoz papucsot, de nem kritérium.

Foglalással kapcsolatos tudnivalók

A foglalást a Foglalás - Kapcsolat oldalon található űrlapon keresztül tudja elküldeni számunkra.

Foglalás tetszőleges számú személyre (max. 4) és éjszakára (max. 31) lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy 1 személy vagy 1 éj esetén megtagadhatjuk a foglalást, főleg főszezonban és ünnepnapokon. Köszönjük megértését.

A foglalás bármikor elvégezhető, akár egy nappal az érkezés előtt is.

A foglalásnál meg kell adnia a foglaló nevét, e-mail címét, telefonszámát, a vendégek számát, az érkezés és távozás napját, az érkezés körülbelüli idejét, valamint ha háziállattal érkeznek, annak rövid leírását.

A foglalást a vendégház vezetőségének el kell fogadnia és visszaigazolnia.

A fizetésnek a foglalási visszaigazolásunk után maximum 24 órával meg kell történnie.

Az ingyenes lemondást a foglalás után 48 órán belül lehet intézni.

Abban az esetben, ha a foglalás lemondása 48 órával a foglalás után történik, de 15 nappal (beleértve) az érkezés előtt, 50% -át visszatérítjük.

Amennyiben a lemondás kevesebb, mint 15 nappal az érkezés előtt történik, semmilyen összeget nem tudunk visszatéríteni.

A foglalás megtételével Ön igazolja, hogy a honlapon részletesen bemutatott vendégház leírását megismerte és elfogadja az ezen az oldalon található Egyéb Szabályok – Tudnivalók részben, a Foglalással kapcsolatos tudnivalók részben (ebben), a Kaució részben és az Adatvédelmi Tájékoztató oldalon leírtakat !

Fizetési módok

Foglalás esetén banki átutalással tud fizetni.

HUF Ha forintban fizet, az összeget a foglalás napján az OTP Bank deviza eladási árfolyamával kell kiszámolni (euro első sor, utolsó oszlop). Mi fogjuk kiszámolni és a foglalás után, de a fizetés előtt küldött visszaigazolásunkban feltüntetjük a végösszeget. A banki adatok az átutaláshoz a Foglalás – Kapcsolat oldalon, a Banki adatok részben találhatóak. Fontos : ha forintban utalja az összeget, az első banki adatokat nézze (forint számla) !

Ha euróban fizet, az árat az ártáblázatunk alapján könnyen kiszámolhatja. Mi fogjuk kiszámolni és a foglalás után, de a fizetés előtt küldött visszaigazolásunkban feltüntetjük a végösszeget. A banki adatok az átutaláshoz a Foglalás – Kapcsolat oldalon, a Banki adatok részben találhatóak. Fontos : ha euróban utalja az összeget, az második banki adatokat nézze (deviza számla) !

Ha nem volt foglalása, tehát közvetlenül érkezik a vendégházba egy esetleges szabad hely reményében, az érkezéskor készpénzes fizetési lehetőség van. Euróban való fizetéskor csak forintban tudjuk garantálni a visszajáró összeget.

Bankkártyát és csekket egyelőre nem tudunk elfogadni.

Kaució

100 € letét fizetendő érkezéskor. Ha nem történik kár, akkor a kaució 100%-ban visszatérítendő távozáskor.

Fontos : a kulcsok elvesztése esetén 50€ kerül levonásra a kaucióból zárcserére.